Άστρος Κυνουρίας

6974900953

info@koinotita-astrous.gr

Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας

Share on facebook

Καμπύλης Γεώργιος του Δημητρίου

 

Ο Γεώργιος Καμπύλης αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Άστρους και ακολούθησε πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Απέκτησε μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στην Οργάνωση και Διοίκηση Δημοσίων Υπηρεσιών και Δημοσίων Οργανισμών από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών της Σχολής Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

 

Από το 2006 εργάζεται στον Ο.Α.Ε.Δ Αρκαδίας – ΚΠΑ2 Τρίπολης, ως Διοικητικός υπάλληλος με τις ιδιότητες του Εργασιακού Συμβούλου Αναζητούντων Εργασία και του Εργασιακού Συμβούλου Εργοδοτών. Εξειδικεύεται στη Συμβουλευτική Επιχειρηματικότητας και στη Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού. Είναι εισηγητής στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή Πελοποννήσου του Ν.2643/1998 που μεριμνά για την απασχόληση προσώπων ειδικών κατηγοριών και εκπρόσωπος του ΟΑΕΔ στην Περιφερειακή Επιτροπή Επαγγελματικής Κατάρτισης Πελοποννήσου. Είναι Βοηθός Σύμβουλος EURES, ένα δίκτυο που καλύπτει όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε θέματα απασχόλησης.

 

Έχει διατελέσει γραμματέας του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίου Ιωάννου. Είναι ιδρυτικό μέλος του συλλόγου Άξιον Εστί Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Αρκαδίας και εθελοντής αιμοδότης.

 

Μιλάει δύο ξένες γλώσσες, αγγλικά και ισπανικά.

 

Εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος Βόρειας Κυνουρίας το 2010. Από τον Ιανουάριο του 2013 έως τον Αύγουστο του 2014 διετέλεσε αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας. Τον Μάιο του 2014 επανεξελέγει Δημοτικός Σύμβουλος και από το 2017 ήταν αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής. Από τον Ιανουάριο του 2017 έως τον Ιούνιο του 2019, ήταν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

 

Στις εκλογές του 2019 εξελέγη Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας.

 

Είναι παντρεμένος με τη Δήμητρα Παπακωνσταντίνου-Χουντή, φιλόλογο-ειδική παιδαγωγό και έχουν ένα γιό.