Άστρος Κυνουρίας

6974900953

info@koinotita-astrous.gr

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων στα Τέμπη & Ψήφισμα στο Δ.Σ- Παρέμβαση του προέδρου Άστρους για τον “δρόμο καρμανιόλα” (videos)

Share on facebook

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη ,τηρήθηκε πριν την έναρξη  της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου ,του δήμου μας. Στην συνέχεια εκδόθηκε ψήφισμα προς συζήτηση από τον πρόεδρο του Δ.Σ κ. Δ. Κατσή και τοποθετήθηκαν ο δήμαρχος κ.Γ.  Καμπυλης & οι επικεφαλής των παρατάξεων κ.κ Π.Μαντάς και Β.Τετώρος.

Στην συνέχεια ζήτησε τον λόγο ο πρόεδρος του Άστρους κ. Κ.Μπάρλας, ο οποίος αναφέρθηκε πάλι στην μεγάλη  επικινδυνότητα του περιφερειακού επαρχιακού δρόμου Άστρους-Λεωνιδίου ” δρόμου καρμανιόλα” Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ως κοινότητα Άστρους με την λήψη των καθηκόντων τους, από τις πρώτες προτεραιότητες που έβαλαν ήταν ,να στείλουν  έγγραφα προς τον Δήμο και την Περιφέρεια και  να ζητούν άμεσες παρεμβάσεις για την ασφάλεια του δρόμου. Με αφορμή του δυστυχήματος των Τεμπών, θα πρέπει όλοι να κινηθούμε  μαζί με ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση .Ο Δήμος να επαναφέρεις το θέμα και η Περιφέρεια που έχει και την ευθύνη των έργων ,να δώσει άμεσες λύσεις για ασφάλεια του δρόμου, γιατί ήδη έχουμε χαθεί άδικα συμπολίτες μας…

 

 περισσότερα εδώ